bajs

Idag har Citty varit här o spelat spel där dom sjunger bajs sånger. Det tyckte jag, Nathalie o Annette var jätte skoj.. Undra vem som egentligen är äldst av oss och Citty egentligen ..!?

Jag gillar inte att hösten är på väg.. Undra om det märks?! Jag sitter mestadels och pusslar eller kollar på vänner haha NERD ALERT!!! ;D Men vi gillar det.


Bus med Sam imorgon och resten av veckan :)


Nu blir det nudlar o tv.

Ciao Bettan

fart all you can

ja dem säger ju det, ut med det onda och in med det goda. Så jag valde att fisa framför 3 killar jag nyss träffat och mitt andra val var att slaska tryne med den ena senare på kvällen. jag gillar det.

Pub runda och tivoli blev det denna helgens fredag och igår blev det bara film och gottis mys med Naaa-neen. Gick till Jourlivs för att köpa chips, godis, läsk m.m.. kommer fram till kassan och ska betala men så funkar inte Nathalies kort så vi frågar om vi kan komma o betala imorgon, gubben var väldigt tveksam och frågar varför vi inte går till bankomaten o tar ut pengar då svarar vi att : Äeh, det orkar vi inte. Så vi lämnade mina nycklar i pant :)


Näe, nu ska jag sätta mig o garva åt idol med Nathalie.




Ciao bettan.


Fuck off and die, du är för ful för mig

och din morsa går för en hundring.

Kollade på Torkel i knipa med Naaa-neen i söndags HA HA HA säger jag så jävla bra.

Äventyr i afton??? Förhoppningsvis .. Fan vad kul, ändå ;)



Liiide crazy igår.. 1½ timme.. ? hahaha (tror du är den enda som fattar detta Nathalie men sen är de nog bara typ du som läser min blogg också) hehe YEEEEAH!


Hoppas nu de blir av på lördag, hade varit asnajs.


Vi ses fuckface

RSS 2.0