tio minuter

Om ca tio minuter skajag cykla till jobb. JAG ORKAR INTE!!! Jag är inte så bakfull men skallen dunkar o nacken gör pisseont! Vem vill massera mig?? Fick höra igår att jag var duktig på att massera men det är lite svårt att massera sig själv :(

Ohwell igår var det kalas för Rasmus. Blev käk och några ölar. Senare gick jag o Ted o hämtade Annette & Rasmus Wii så blev det dans för hela lampans kostnad :P Nä men den fick nog två slag iaf hehe.

Fick även Fille att dansa "just dance" kommer bilder på www.elinakallerup.blogg.se inom kort antar jag. Finns även film haha.

Nä ca kl tolv körde Fille hem mig den låååånga vägen. Han körde fel i billesholm 3 gånger hahaha!

Gick upp 07,30 men har vaknat skit många gånger i natt. Någon gång under natten var det något sorts larm som gick igång och mitt i natt yran fick jag för mig att det var ett sorts larm som tuta för att evakuera hela byn men jag tog inte det på så stort allvar utan tänkte att pappa ringer nog om det är något och DÅ tänkte jag att faaan jag ligger ju här naken, tänk om jag måste skynda mig iväg och inte hinner ta på mig. hahaha men som tur var så var inte fallet så ;)


Nu ska jag borsta gaddarna o göra mig redo för en cykel tripp till jobb :(

Vi ses


Härliga fredag

Sitter på jobb nu o ugglar. Börjar jobba om ca en halv timme.
Det händer en del på vägen till mitt jobb många gånger. Som idag, först höll jag på att cykla på en gubbe i en tunnel sen cykla jag nästan ut framför en bil när jag skrev sms och sen såg jag en stackars katt i diket som blivit påkörd :( Ja, min morgon var händelserik. Jag och min cykel lever ett bra liv, vi : )


Imorgon tror jag att det blir att gå hem till Annette o äta våfflor, grilla och dricka någon liten öl. Rasmus föllsefirande :) En gång till. Måste vara runt folk när jag kan för här är då inte så mkt action som på Elinas jobb.
Där kommer det in förra helgens nästan ligg osv. LYX! Här kommer inga nästan ligg inte.


På söndag när jag jobba ska min mamma ha kalas för hon fyller år men då jobbar jag så hon ska komma hit med rabarberpaj och banankaka :D MUMS! Jag gillar inte att missa kalas men jag gillar iofs att ha lite pengar på kontot.

Min rygg är pajj, är det någon som kan flytta min säng???



Näe  nu tänker jag gå ut o röka o spana efter nästan ligg. (skulle behövt en kikare som når till någonstans utanför Bjuvskommun)


pack/flytt/ändring blablabla

  •  
    • Bokat besiktning av lägenheten
    • Adressändrat
    • Sagt upp medlemskap i hyresgästföreningen

      Detta fixa jag innan kl 09 idag ;)

      Nu sitter Sam i gå stolen o slår på bordet så jag tror jag ska gå o packa lite till.



Hej hej våren

Började morgonen med att gå till spelboden o säga att jag inte ville ha jobbet där. Men det hade han reda fått reda på så han hade ordnat någon annan ;)

Sen promenixa jag hem till Ida och hämta henne och Joel så gick vi en runda i skogen. Så jävla mysigt. Vidare hem till mamma och skulle pumpa Idas däck på vagnen men de funkade inte så jag och Sam satte och i solen på trappan o mös lite ist innan vi gick hem o åt gröt o vila ;D

Nu har jag och Elina precis varit nere i källaren o mätt min soffa som vi tänkt sätta på hennes balkong så vi kan ha balkong vin mys där nu när solen hälsar på :) OCH DEN GÅR IGENOM :D



Jag har kockat köttäfärslimpa idag och den blev så sjukt god. MMM! Synd jag är så mätt annars hade jag fan tryckt i mig mer haha.


Nu ska jag fortsätta planera bus med Blygor.


glass :D

Nu har jag, Sam och Bobby nyss kommit hem från moster Cia där vi satt o åt glass i solen :)
Sam somnade på vägen hem så han ligger i vagnen ute i trappen o sover.

Senare ska jag och syster Emma iväg och handla till mitt kalas på fredag.


ÄLSKAR DETTA VÄDER!!!!!!!


Tatueringen




Ahh min pappa kommer bli så stolt...


Pepsi

Nu sitter jag o väntar på att Vilma ska komma hit så ska vi åka till åstorp och tatuera mig ;)



Awesome


Ska möta Makk och Tannalös en runda också lämna Makks skor o tröja :)


busar

Det är visst några som haft roligt hemma hos mig iaf . . .






ja ni ser ju själva haha



Denna tjejen ska iaf göra mat till lilleman nu


RSS 2.0