tio minuter

Om ca tio minuter skajag cykla till jobb. JAG ORKAR INTE!!! Jag är inte så bakfull men skallen dunkar o nacken gör pisseont! Vem vill massera mig?? Fick höra igår att jag var duktig på att massera men det är lite svårt att massera sig själv :(

Ohwell igår var det kalas för Rasmus. Blev käk och några ölar. Senare gick jag o Ted o hämtade Annette & Rasmus Wii så blev det dans för hela lampans kostnad :P Nä men den fick nog två slag iaf hehe.

Fick även Fille att dansa "just dance" kommer bilder på www.elinakallerup.blogg.se inom kort antar jag. Finns även film haha.

Nä ca kl tolv körde Fille hem mig den låååånga vägen. Han körde fel i billesholm 3 gånger hahaha!

Gick upp 07,30 men har vaknat skit många gånger i natt. Någon gång under natten var det något sorts larm som gick igång och mitt i natt yran fick jag för mig att det var ett sorts larm som tuta för att evakuera hela byn men jag tog inte det på så stort allvar utan tänkte att pappa ringer nog om det är något och DÅ tänkte jag att faaan jag ligger ju här naken, tänk om jag måste skynda mig iväg och inte hinner ta på mig. hahaha men som tur var så var inte fallet så ;)


Nu ska jag borsta gaddarna o göra mig redo för en cykel tripp till jobb :(

Vi ses


Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Jag har gjort en magic trick, där jag river ner pappret och sedan.....ja se det på min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det :). Direkt länken till inlägget är: http://ferhat.blogg.se/2010/april/im-a-pimp.html



Ha en bra dag!

2010-04-25 @ 11:20:11
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: ida

söt blogg du har :)

2010-04-25 @ 14:02:02
URL: http://mylifeasidaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Har du någon gång varit inne på min blogg?

Gillar du den?

Om du nu gör det kanske du vill följa mig via bloglovin? :)

Ha en bra dag :D

2010-04-25 @ 16:08:24
URL: http://justmyface.blogg.se/
Postat av: Zarah

Den lila bikinin kan du hitta inne på Cubus :) Den är snyggare på en person än på golvet oxå ;) Nee, den skjortan på bilden är vit, grå/silver och lila :) Jättesöt är den :)

2010-04-28 @ 00:46:23
URL: http://zarahlicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0