Its days like this

Som gör att jag mer än gärna kan gå upp klockan nio på morgonen fast jag är ledig, men det gjorde jag inte idag då sov jag till elva ;) Sen tog jag en filt och la mig i trädgården och solade topless i ren demostration för att den där nedrans grannen kapat hela gran-partiet som dolde att ingen kunde se in i vår trädgård. Men nu, NU då kan folk som kör ute på 110:an se in. Kul.. jevligt kul. UPP MED PLANKORNA, JAG VILL HA MÖJLIGHETEN TILL NUDISM I MIN EGEN TRÄDGÅRD UTAN ATT FOLK SKA GLO!!!

Så nu är jag mindre upprörd så här slänger jag in en mysig sommar/bad bild :D




Efter ett dopp i poolen :D

Kiss the crap out of me

Lägenhetsvisning på måndag ROCK ON!!! Jag gillar dem på Bjuvsbostäder dem är himla trevliga alla där ;)

Åhh! Jag vill ju skriva om en viss dag men kan inte än BLÄÄÄ  :/ Men fett roligt var det iallafall så mycket kan jag säga :D

Imorgon blir det party med bönnerna hahaha. Ölbrännboll m.m :) Kanske går vi till parken på kvällen ;) hehe premiär imorgon ju. Såg när de ladda med cider och grejer igår GÖTT!

Nu så ska denna damen hjälpa mammsen och moster att slänga skräääp. WEE!

Benne, jag önskar dig all lycka i världen, vart du än tar vägen <3

Good days

I onsdags hade jag en heldag ute i solen med alla Evas hundar satt ute i nästan 7 timmar och läste och lekte med hundarna (ströp nästan Boris för han bara smiter iväg hela tiden) men annars var de lööövely. hahaha

Sen dum snäll som man är ibland så hjälpte jag Karim och städa hans lägenhet men men, 500:- och mitt namn på en gästlista är ju inte helt fel det heller ;) När jag städat i 3 timmar glassa Karim, Johan och jag i solen några timmar sen kom Nettan och Ted och hämtade mig.
Väl framme i Billesholm blev det paketinslagning, lite städning sen pizzerian.

Och ikväll mina VÄNNER! Då blir det kalas. Hoppas på en excellent kväll! Inga större tvivel dock ;)



Ses i dimman (K)


mina små ladies ;D

FUCK

FUCK FUCK FUCK!!!!!

Fulaste flickan i världen

Sol, sol strååålande sol! Men ack så kallt :/  Ska ändå bege mig ut till Mölledammarna och mysa med Naaa-neen, Bobby och Inga :) Kanske Nettan hänger med också :D

Hahaha jag gick precis ut och fångade postgubben :) nej inte riktigt men jag har min adress skriven hos min mamma men posten kommer inte dit försen vid ett tiden så jag bad han kolla om jag hade fått någon post nu när han kom på gatan hos min pappa :P busigt va?! ;D hhahaha Tyvärr hade den ju inte kommit bara en äcklig räkning :/ blöö


Hejdåååå!


Happydays

Frulle på rulle sen rullar jag hem till Nettan och myser med henne o Naaa-neen :)

Jobb ikväll .. Blöäää!

Mycket att göra på Måndag.


Uppdatering will be arriveing soon :)


Get low low low..

Nej det vill jag inte. Naaa-neen jag behöver dos av dig absolut senast imorgon kl 17! Tankarna kommer tillbaka och snurrar runder, drömmarna kryper tillbaka som äckliga små myror. Och man kan inte göra ett skit åt saken!!! fan fan fan.
Men som en viss kille sa innan när vi tyvär prata om det:  "Det är inte så konstigt du älskar ju honom"... ? KORREKTION: ÄLSKADE!!!! Mycket har förändrats genom dagarna som gått.
 
Allt var PERFEKT i afton tills ni börja flippa. jag vet inte vad som hände egentligen men hur fan kom det upp nu??? Och varför inte aggera då, dagen efter eller långt innan idag. Verkar ju mindre trovärdigt så här lång tid efter. Tvivlar inte på vad du säger men du borde aggerat tidigare eller sagt något för du vet att jag hade ordnat det på ETT sätt!!!!!


En utekväll utan Naaa-neen det var verkligen W E I R D ! ! ! ! Löningen då jäfflar kör vi igen!

Nu tror jag det är dags för bingen! Sova ut så man kan HÄNGA med Nettan imorgon iaf.



/Promise, promise

Challenge

Utmanad.

Har blivit utmanad av Kalvin.

Hur mår du? 
Finnemang.
Skrattar du?
Det är vad mitt liv går ut på just nu känns de som :)
Gör du saker som får dig att må bra?
Ja, tråkigt o göra saker som får mig att må kass?
Träffar du människor som får din mage att pirra? 
Alltför sällan
Känner du dig starkare eller svagare än förut? 
OJ! Mycket starkare sen jag kom ur det där cp förhållandet
Saknar du?
Just nu, Naaa-neen =)
Tar du hand om dina vänner?
Alltid vid deras sida
Älskar du?
Jadå, massor
Gör du alla de saker du så länge sagt att du ska göra? 
haha faktiskt. Ska på handledarutbildning ikväll så jag kommer igång med mitt license to drive
Håller du dina löften?
Lovar inte saker för ofta. Löften är ju till för att brytas till slut.. ?
Längtar du? 
Åh, ja till min semester då blir det utlandsresa
Tänker du?
Öhm ?
Brister du ut i öppna ärliga skratt som kommer ända från magen?
hahahahaha det kan man ju gott säga. AHH; KRAMPER ;)
Vill du? 
Ja, jag vill på roadtripp med mina tjejer ;)
Önskar du att det var som förut?
nix, i love this life
Går du vidare?
japp på mina två ben gud gav mig.
Gråter du när ingen ser?
har väl hänt :P
Vågar du?
Du får en femma ;)
Är du lycklig nu?
Lyckligare än någonsin.


Och som avslut vill jag tacka dig Nathalie för du hjälpte mig genom en ruskigt svår tid i mitt liv. Jag var nere på botten men du droooog upp mig igen och det är jag evigt tacksam för :)




JAG UTMANAR : BLIXTEN, GRODAN, VILMA

Fire in the hole

Nej inte just nu men säkerligen sen =)

Idag ahr man fan varit lite flitig. Har varit på bjuvsbostäder och pratat lite sen åkte jag med mammsen hem och åt middag ute i solen med henne och alla dogsen =) Sen åkte vi till körskolan och fixa lite så på torsdag ska vi på kurs så mamma får köra med mig. WOHOOO!      WATCH OUT!

Ska bege mig till jobb igen nu och jobba natt ...

Snart är det imorgon :) Mmm ska bli najs

Bakom mina solglasögon

ska jag bege mig till jobb om några minuter =)

Var på 5 kamp i lördags och det var nog det roligaste jag gjort på lääänge. Det kommer vi lätt att göra om ;) Utgången hade vi kunnat skippa.. Det skulle varit asfint väder så vi alla kunde hållt ihop o suttit och druckit öl och haft det sommar-bra :D

Jobb, jobb, jobb :/ Blir nog en hel del jobbande nu framöver .. Well well, i need the cash för snart kommer Mooo-saaa i en brum brum ;D hahaha "snart" nja vi säger så.. det låter bra =)

Nu måst jag pysa ner o borsta gaddarna.

See you in London



i know

Jag vet att jag borde uppdatera men jag har faktiskt inte någon lust alls.. Inte mycket lust alls. Nathalie gjorde upp ett vecko schema igår och det var helt fullt. Så börjar jag tänka på mina egna veckor och där händer de faen inte mööd.. Vakna, sitta vid datorn, röka, tvätta, laga mat. Jag är ju för bövelen hemma fru utan att ens vara någons fru?! Kul, skit kul! Nej detta får vi göra något åt..

Börja gå till kiropraktorn för skojsskull, ta bugglektioner med mig själv, köpa en studsmatta och hoppa för glatta livet med mig själv och fnittra som en unge under tiden.. Hmm NEJ! STOPP! Jag vill ha en vardagsvän som alltid är ledig när jag är det så kan man hitta på bus alltid :D DET vore livet gott folk!

Nej nu tänker jag fortsätta med mitt vuxen-hemmafrusliv. Dricka kaffe och tvätta!


Glad jävla påsk!

Rumpa

Värmen närmar sig och jag älskar det :) Vaknade igår och gick ner och tog en cigg sen flytta jag inte mig från Annettes "balkong" mer under den dagen. Förrutom när jag och Naaa-neen hade rullebörs tävling med varandra. I en rosa rullebör körde vi varandra skulle runda ett par tunnor och tillbaka var vi börja. Nathalie vann.. ;) You go girl. 14 sekunder woooo! Sen klädde vi (dem andra) även påskgranen :) Jag satt på min plats och blåste upp och knöt snöre runt ballonger. Funkade utmärkt för min del =) Ja sen blev det ju en del drinkar under dagen också. Dock inte dem godaste men alkohol överhuvudtaget är ju nice =)

Jo det där med rumpor.. Jag tror Naaa-neen är lite besatt av min gump. Igår kväll försökte hon fota den när jag sov (trodde hon) men jag hörde nog henne när hon fnissa och hade sig och la troll brevid mig. Ett hårt jäkla troll som hon tydligen torr är ett gosedjur. Iaf sen idag hittade jag ett foto på hennes mobil på min rumpa.. trevligt nathalie. Men ja dem brukar ju säga "Ta ett kort det varar längre" ;)

Nathalie det är inte grönt vatten i poolen. Jag kollade nyss lite melerande är de nog så de funkar att bada här.. Bjuder du hit Mark så ha kan få bara ? =) haha.

Ikväll blir det mys med tacos och alkohol intag för full rulle. Fira Mila på hennes föllsedag :)

Åh jag älskar min nya laptop. Sitter ute i trädgården nu med den, rökar cigg och väntar på att ölen ska bli kall så den kan intagas =) Det här är liiiivet!!!

Träffade mina kära små damer Maria och Petra igår också. Kul att se er tjejer :)
Trädgårdsmys med massa tjejer. I love it.

Nu ska jag hämta ölen :) PUSS PUSS PUSS


jaså

Jag fick den "faktan" av Clausen himself så. Och anklaga, njee mer konstaterande. Har lagt allt det där fett långt bakom mig nu, mycket kan hända på bara några dagar som du ser eftersom du följer min blogg :D så börja inte Sandra. Jag har ingen lust att bråka med dig också ;)

Morgon :/

Kl 08,00 ringde klockan, snoza till 9 över.. sen var man tvungen att dra sig upp ur den varma, sköna stora sängen BLÄÄ! Börjar jobba kl 10,00 - 18,45 wee ?!

Imorgon ska man träffa Bebson och Åsnan :D Lite High Chaparral dos är ju inte helt fel såhär typ en månad innan det är dags för det stora äventyret 21 Maj :)

Igår träffade jag lilla Bonnie som hade kommit hem från Spanien kul o se henne eller det som är kvar av henne iaf. Man kanske ska hänga på henne och Sito till Afrika? Det hade inte varit helt tokigt om jag får lov o säga så.

Haha jag kan ju lika bra göra såna "tabbar" i min blogg för jag skriver efter såna fast dem inte är där :P hihi


Nje, inte så mycket att säga mer än att jag också skulle vilja "skwolp, skwolp:a" lite .. :O




RSS 2.0