Living the dream

Då var min toalett klar. Sååå jävla skönt att bo hemma igen och som jag har saknat min stora underbara säng.

Timmarna inskickade, räkningarna betalade, andra koppen kaffe på väg ner och snart kommer Fru Persson med frukost =) Sen blir det äventyr med tjejerna yeeei.

Köpa ny säng??



eller??


i love my girls









fick ett textmeddelande..

"Ojojoj vilken fin fondvägg du har i badrummet. Tänkte på det, om jag ska sätta badkar till dig... hur har du då tänkt dig att vi ska få plats?" HAHA, VI ska inte få plats... JAG!!! : )

Ligger hemma hos Blixten nu.. Emma och Leo ligger i sängen o sover. Blixten är hon sin "sån som saknar henne" , Bamse ligger i snarkar vid mina fötter som en hel kar. Borde kanske somna om men jag tycker inte de känns lönt, ska möta mina kusiner i stan vid 3 tiden typ sen ska jag hem för jag ska jobba ikväll :(

Kräftkiva igår, muuuuums!




What about Lina

Då har man blivit mer eller mindre tvungen att flytta från lägenheten i 3 veckor :( Gubbar och grabbar från NCC som håller på o renovera min toalett/kök. Det går ju att bo där va men att vakna klockan 7 varje dag av massa män i lägenheten, buller och bång och behöva gå ut i en arbetsbod för att gå på toaletten och duscha, neej tack då kan jag gått hänga i mammsens blivande lägenhet så länge :)

Massa med nya och konstiga ljud här än vad jag är van vid så de var lite skrämmande :(

Fullt schema nu fram till måndag morgon sen är jag friiii och den 13: de bär det av till chappen WOHOO :)

Strax ska man cykla till jobb :(



FAN VAD SNYGG HAN ÄRRRRRRR!!!!  :D

RSS 2.0