happy halloween

Idag har jag varit ute o promenerat med min kära kusin Ida sen följde hon med mig hem så satt vi o snacka lite skit och åt äpple =)

Nu bär det strax av till Annette för middag och pumpa bus =) nja någon skvätt vin också sa vi va?


whats going on?

Späckad vecka ..

Idag ska jag leta upp maskerad outfit och promenera med Bobby & Sam.

Imorgon ska jag busa med Sam sen ska jag på bio med mamma, cia och nathalie.

Fredag blir det pumpa bus och förberedelser hos Annette.

Lördag halloween fest hos Annette ska bli kul att se vad alla klär ut sig till =)

Söndag BAKFYLLA!!!!!!!! CHIPS, DIPPA, GLASYRMUNK, MJÖLK M.M :D


Nu ska jag ta ett bloss sen kolla på tv tills lille Sam vaknar och vill ha massa uppmärksamhet.


KÖSS HAJ!





i give my soul to you

Blev lite blogg sugen så här på kvällskvisten ;) Har varit på Karlslundsbadet med Nathalie, Citty, Chasper, Annette och Zarah idag, det blev några timmars badande och de är så kul att hitta på något med barnen dem blir ju så glada :)

Nathalie säger till Citty: japp, chefen så svarar Citty: Jag är ingen schäfer :P

Ahh, det var en trevlig dag. Sen jag kom hem har jag legat här i sängen och kollat på "Män som hatar kvinnor" den var bättre än jag hade förväntat mig. Jag var lite tvungen att titta på den för att jag och Nathalie ska åka på bio och kolla på tvåan med våra mammor en dag. Äta tillsammans, gå på bio. Super mys :)


Imorgon blir det blingbling/glamour fest :) Im so excited, and i just cant hide it.




Godnatt my dearest


Sam

Då startar tredje veckan som lille Sam är hos mig. Det händer ju inte alltför mycket just nu men lite jollrande och små "pratande" har han börjat med. Längtar tills han börjar skratta iiiih, ser fram emot att se förändringarna hos honom :)





Det har varit en lång helg då jag var nykter i lördags .. hehe japp det är sant.. JAG var nykter en lördag :) Låg hemma i sängen och kollade på vänner och lite film o så istället för att göra stan. Lustig känsla att inte må dåligt en söndag. Jag tog tillochmed en xider för att fira det :)






Idag blir det tvättande


update

För ett tag sen så var Jag, Nathalie, Annette och Sam och åt thaimat i Bjuv.. Då det har blivit ganska kyligt nu för tiden så frös vi lite när vi satt där inne så Nathalie går fram till Chingchongen...

Nathalie- Kan jag få stänga dörren?

Chingchongen- eehh eehh det bliiii.......

Nathalie- TJUGO KRONOR??? 

AAAAH! Jag dog lite där haha den tjejen ska då alltid pruta o ha sig. Ska nog ha med henne nästa gång jag ska utomlands.


Uuuh det tar verkligen på krafterna att ha barn hela dagarna. Jag har haft Sam i 2 veckor snart han är väldigt lugnt barn o sover massor men vissa gånger kan även han skrika så man blir litta trött. Tur jag har min combo Nathalie som hjälper mig, hon gillar ju att bära runder på honom hela tiden ;)

Ska bli så himla kul o se han utvecklas =)



Jaa och då kallas man visst för Mr X, fruga här ute på bygget... eh trevligt.


Aja nu ska jag snart till jubbet BLÖBLÖBLÖ! Men snart helg och fredag blir de tjejmiddag och lördag mys till tusen med snyggingen : )


Adjöö!



RSS 2.0