insekter av något slag

Fästingar som suger sig fast på oss gräshoppor, vi hoppar runder men är väldigt svårfångade ;)

Idag blev jag o Nettan uppraggade av fästingar på Mcdonalds, OHH YEEEAH!  Men vi hoppade iväg ;)

Ingen uppdaterar sin nedrans blogg så ja tänkte att jag gör det nu :)

Men det var också allt för de ända som hänt senaste tiden har varit jobb, jobb och ännu mera jobb.

Dock har ju Nathalie kommit hem WOOOHOO LET THE GAMES BEGIN!


Nej, vi ses (K)


Mmm donuts

Idag är det bara 6 dagar kvar tills Naaa-neen kommer hem :)))  ÅÅÅÅWH VAD JAG LÄÄÄNGTAR! Då blir det kramkalas, feeeest, sovningar, planeringar, lite småslag ibland, hooocking och fortsätta öva på ironin och vänliga kommentarer :)

Nathalie, för ett tag sen så åt jag din favvo munk i din ära och ren demostration över min saknad av dig, den var okey men det kan få fortsätta vara din favorit så håller jag mig till choklad munkar :) Har även behållt bilden på Macke på msn i din alldeles egna ära ;D Han har fortfarande inte sagt något hahaha :) Ses snart ditt jävla söto <3


Jag skulle vilja ta o köpa mig en bag in da box och sitta och dricka vin med någon, vem är sugen?


vina upp mig


Fladderfittor

Äntligen hemma från jobb. Jag har aldrig velat hem från jobb så mycket som både igår och idag.

För ett tag sen jobbade min syster natt på vårt jobb och tyckte hon hörde att någon drog i handtaget på ytterdörren och blev sketa rädd, igår tyckte jag att jag hörde samma sak så jag tog bestämda steg mot första dörren som går ut mot "farstun" och drar upp den och går en halv meter till nästa dörr för att boxa till första person jag ser som drar i dörren och då hör jag något bakom mig och vänder mig om.... AAAAAAAAAAAAAAH! Jag höll på att skiiiita på mig där låg det en fladdermus på golvet och kraxa runder och jag la benen på ryggen och stängde igen dörren till personanrummet, ringde min mamma och böla som en liten unge för jag var såå jävla rädd så hon fick komma runt halv elva på kvällen (trots att hon hade gått o lagt sig) och fösa ut ohyran men när hon kom så var där ingen :(

Ohwell, jag gick på toa sen gick jag o la mig i skräck.

Larmet ringde 06,15 och jag gick upp, öppnade dörren och då hänger fanskapet på väggen och hänger och jag var tvungen att gå in på toan för att fixa inför arbetet som skulle utföras där på morgonen då ligger det en äcklig jävel till, fast i toa stolen och sprattlar runder så jag tog mig modet att stänga toalocket och spola, men sen våga jag ju int eöppna locket igen för att kolla om jag lyckades spola ner den:((( våga knappt gå in i vardagsrummet sen för att hjälpa min vårdtagare men jag fick ju tvinga mig så jag hoppade in genom dörren och förbi den äckliga fladderfittan som satt på väggen sen skulle jag berätta de för den jag jobbar med men då började jag böla som en unge igeeen och skakade så jag höll på o tappa öronen så han fick säga åt mig att sätta mig ner o lugna ner mig men de va rju inte det lättaste :( waaah!   Min superhjälpte (min mamma) kom lite senare och tog ut fladdermusen och kollade i toan och jag hade lyckats spola ner den jävlen! FJUUU!


Anyhow, hemma nu och jag och Bobby har varit och hälsat på både Bonnie och sen Annette för att lugna mina nerver. Nu blir det film sen sova.

Ledig ända tills på måndag, ONLINE FIVE!!!


Ses nästa gång

hocked on a feeling

Inga större äventyr sen sist, tyvär.. Behöver nog en Naaa-neen för det ska utföras. Dock var jag och Nettan ute o gled med Marks bil igår hehe hon är så tuff min lilla tjej haha ;D

snart fredag och dax för nya äventyr whoppdidooo :) Grillning och fest hos Paret Persson :) Hoppas vädret håller bara ;)


Nu ska jag iväg och leka lägenhets renoverare :P



Hejsvej

Sigge simmare

I tisdags så var jag, Nathalie och Linn ute och letade efter en höna att kidnappa o ge till vår kompis Filip men alla bönder var ju hemma så det gick inte så bra .. Vi körde hem till min mamma istället och kidnappa hennes fisk och körde hem till Filip med den. Han var ju då och jobbade i Östa tills på fredagen så igår fick jag ett samtal från den hhär Filip som löd ungefär såhär:

Hej läget vad gör du vad ska du göra blablabla sen efter ungefär 5 minuters försnack så säger han: Men Lina, vad ska jag göra med Sigge? Jag kan ju inte ha en fisk! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Får väl se vad han gör med den. Han har fått för sig att jag ska åka med han till Väla och lämna in den där haha.


Förfest hos Thomas igår det var väldans trevligt sen bar det av till puben för kareoke night. Det var kanon kul ända tills dem här jäkla billesholmarna skulle börja slåss. Här tänker man att man ska stanna i sin lilla by och ha en ganska lugn och trevlig kväll men icke sa nicke! Slåss, skrik o mög. Nej så när dem hade slängt iväg alla och vi kunde gå ut från puben (Vi blev visst instängda där haha) så satte vi oss på gatan och kela med en katt haha.

vaknade med världens mest hemska huvud och nackvärk så det var bara att promenera till konsum och köpa ipren och lite sånt sen gick jag hem till min moster för ja såg min mor vad där så fick man sig lite massage också ;) hehe

Ölbrännboll ikväll med snyggingarna :D

Ha det så ses vi nästa gång.

RSS 2.0