visa pattarna

Var på City gross innan, gick och bar på Sam så möter vi en kille... Tänkte det var ju värst vad han glor... sen upptäckte jag att halva patten syntes för Sam dragit i tröjan HAHA! Jäkla unge.

Nu sitter jag hemma o lyssnar på min spotify lista och borde packa men känner faktiskt inte för det. Zarah kommer inte försen typ fyra ändå så jag hinner nog.

Sen när Elina kommit hem ska vi åka hem till Zarah och göra vid oss lite o dricka lite vin under tiden vi väntar in sju tiden för då ska vi vara på skopunkten :)

TUUUTA O KÖÖÖÖÖÖR!


FUCK YOU, YOU FUCKING FUCK!

IDIOOOOT!
Inte ett dugg oväntat, jag skulle dock inte litat på att du skulle fixa det eller så men då kunde du hållt käften från början!
Tur för dig att jag är väldigt excited about this trip!

Idag har jag och mina barn varit på lite små äventyr, först distriktsköterkan med Sam sen gick vi allihopa till backen och titta när Citty (kitty har hon ändrat det till nu) åkte pulka. Sen ville hon hem och snacka med Sara Werner på msn men hon var inte inloggad, dåligt Sara, dåligt :P

Imorgon blir det lite mer bus med Sam vet inte om Citty med K kommer också.

Sen efter 15 någon gång kommer Z Zarah med H och hämtar mig och Elina så blir det väl häng hos Zarah tills vi ska åka till SKEÅÅÅNES!


TOODELS!



pojkar på mitt golv







And off we go

TO SKÅNES!!!!!

Det här kommer bli en spännande, äventyrlig helg med sjuka bravader och jag kan nog inte längta mer! Det kommer bli LEGENDARY!

Här kommer lite bilder från sist jag var där och fira nyår. Näe, det gjorde det inte alls, för det funkar inte o ladda upp bilder nu!!! MÖÖÖG! Men ni som är medlemmar på Bakfylla kan gå in o kolla där på bilder.

Nu är Bobby nyduschad o ren :D Hade INGET hundgodis eller liknande så fick ta lite pyttipanna o ge honom för han var så duktig hihi.




if we ever meet again

Har fått låna Annettes hostmedicin och den smakar inte alls gott men jag får väl ta den dååå annars tar det väl längre tid att bli frisk. Jag har nog inte tagit någon medicin sen jag var typ 8 :P Förrutom allegi medicin då.

Sitter med min frukost nu, start med persika yoggi. Måste äta när jag ska och jobba annars orkar jag nog inte med ett helt dygn.

Går av jobb 9,45 imorgon men bussen går 9,37 så jag får nog gå tidigare. Då blir det hem o tvätta lite sen snacka jag och Naaa-neen om en svin billig utgång men funderar på att ta det lugnt istället. Ska ut på lördag ju och då vill jag vara fit for fight



Imorgon kommer min kära syster Blixten hem :)



Nu får jag snabba mig om jag ska vara klar tills bussen går.


Ciao


shopping

Jag handlar inte nya kläder så ofta så nu känner jag för att visa upp lite av vad jag fynda igår på Familia :)







Mina pengar går oftast till alkohol o fest :P hahaha


motivation

Igår tittade jag mig i spegeln och tog beslutet att börja röra på mig mer så idag var jag ute o gick i rask takt med Bobby i ca 1 timme.
Ska försöka komma ut imorgon med. Har Sam här då så får nog ta en annan runda det är alldeles för mkt snö på den rundan jag tog idag.



Min mamma var nyss här med banankaka till mig hihi : )
Hon har även stickat ett par jätte fina tum vantar åt mig hihi

Var och handla popcorn o mjölk innan så när jag tvättat klart ska jag gosa ner mig under täcket o vräääka.




hej jag heter Lina

Hej Zarah! Hoppas att detta inlägget glädjer dig.

 

 


RSS 2.0