SVERIGE

Ska jag vara helg ärlig så har jag inte en susning om vad det blev på matchen hahaha vilket fan jag är då ;) Aja hade snygga kläder iaf.

Fan vad kul det vaaar igår alltså woooo heeelt galet haha










Tjej - Fan vad snygg du är.
Jag - Tack, detsamma du.
Tjej - Jag är bisexuell
Jag - Det är inte jag
Tjej - Åh skit också

Jag - Äh, nu ska jag gå o fixa ett hångel,
Hallå ska vi hångla
Kille - Ja
Vi - Slask, slask slask i trynet

Snart kusin träff men jag orkar inteeee är helt dööööd!! haha aja, ja måste ju ändå köpa cigg och snacka med Nathalie.

"två dödshot på en vecka är ju inte dåligt"

Bränd

Igår fick jag min nya dator åh, så lycklig haha känns som jag köpt mig ett helt nytt liv ;)

just det, jag fick ett döds hot av mitt ex också.. hmm. Tomma ord rakt av.. Jag menar knarkare är ju inte så mänskliga så man ska inte förvänta sig något från deras sida. Mycket snack lite verkstad.

Snart kommer lilla Bonnie hem :) Weee Pizzerian direkt och trycka i oss pommes och ballesås ;) fniss

ÖÖÖÖH! Tråkkiiiiigt allt är nu. Har inget att göra försen Naan slutar skolan och det är ju inte försen klockan jävla två :( Men då jävlar bär det av till Väla centrum och shoppa outfit till imorgon WOHOO! Och in på Mcdonkan och hämta en nyckel =)


Karatefylla!

Sol, sol, strååålande sol

Jag ÄLSKAR att vakna på morgonen när solen verkligen försöker krypa in genom mina mörkläggningsgardiner mm MYS till tusen =)

Så idag har jag bestämt mig för att spendera största delen av dagen inomhus hahaha. Ska faktiskt köra på ltie stor städning. Min lilla pappa blir så himlans glad då ;)

Rollar väl ner till badet och solar sen. Blir så najs så =)

Imorgon är det party med min lilla favorit Naan,  ROCK ON!

Våffeldagen

Och jag äter kanelbullar istället, Utmärkt enligt mig.

Där åkte BH:n av usch har stört mig på den hela dagen ööö!

Snart kommer pappa hem med popcorn, snart är det fredag, snart har jag min nya dator, snart är det sommar. Mycket snart haha ge mig allt NU NU NU!

Jag ville inte dra med dig ner i skiten, du förtjänar så mycket mer.. Men du kan göra det mot henne, förtjänar hon det? Ja för hon är redan där..
Skyll dig själv om du snokar så får du läsa saker du inte vill veta av!

He is an ashole! Det verkar inte så i början men tji kommer du få, Even you deserve better.

SOLA IMORGON OOOOH =)

Orka

att Martins knull snokar i min blogg hahaha get a life. palla svartsjuka brudar dessutom! Njee.. Jag vifftar inte med några vita flaggor iaf jag säger bara PFFT! Jag kan också infortmera dig (du svartsjuka tjej) om att din kära lilla Martin sagt hur mkt han saknar mig och kommer sakna att ha sex med mig, att jag är den bästa han haft sex med m.m... sluta hänga på min blogg annars kanske jag slutar ge dig info ;) Good way to start something new.. höööm. Hämden är ljuv!

En helg i götet var ju okey men hade av någon anledning hemlängtan haha knasigt det brukar jag inte ha. Men det är ju najs att komma hem och bli medbjuden på äventyr i skogen och nästa helg efter den blir det fest både fredag och lördag. How nice is that?? haha gööör.

Inlines/sola/jobb imorgon :) me like

God natt, i love you // Citty ljungqvist

Chips och dippa, bajs i brallan

I morse när jag vaknade så smög jag och Annas lilla laptop ut i köket för att inte störa henne när hon nannar (och jävlar vad hon sover. VAKNA FÖR ÄLGVETE). Drog ut dippan från i kylen och chipsen från påsen och smaska på som bara den :) Det var sisådär kl nio på morgonen nu är klockan nästan två och hon sover fortfarande, och jag har även börjat smutta på en kopp te för de killas något otroligt i min hals.

Igår tog vi en tripp till Coffe och Essi förfesta lite med dem sen smög vi ner i staden ;D Anna fick inte komma in på två ställen för hon såg för full ut ahaha nog schysst när hon inte ens Var speciellt full jävla tönt vakter.. men men vi var på två andra ställen iaf =).Det var najs, tills Anna ville äta ochåka hem? Vad är de för trams? Det kan man fråga sig alltså. 

I afton ska vi på kalas/fest hos Annas mamma och broder =) Blir nog najs. 

Jag nästan LÄNGTAR hem? Hahaha Nathalie whatahell.blogg.se har du gjort mot mig? Aja, kommer ju hem imorgon kväll så =)

Hörs imorgon mina raringar. 

NATHALIE

http://www.youtube.com/watch?v=bYL-OUpbERI

Äventyr ännu en gång

Se på fan nu sitter jag i göteborg hemma hos min kära vän Anna som då är och jobbar och jag plockar fimpar på hennes balkong, sköljer av fast torkad bearneisesås, pratar telefon och bloggar. Det är livet mina nära och kära!

Idag ska vi ut på äventyr i götet ;) Gå på museum, sola och kanske hälsa på Ajjda Pajjda som informera mig om att hon bor och jobbar här i gbg ;D så det blir kanske llite hejande på henne ;D

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Ta några öl kanske och imorgon blir det föllse kalas/fest för Annas mamma och bror.

Nathalie, YOU SUCK A LITTLE BIT! But i miss you anywajj :P

Nothing new

Har inte direkt något vettigt att skriva .

Min lillasysters katt har blivit steriliserad så hon har en sån stor tratt över hela huvudet och det ser himla kul ut när hon fösöker göra saker dock är det synd om henne helt handikappad med den på ju :(

Blev väckt av en högljudd fis i morse. Delade säng med min lillasyster för jag sov här hos min mamma för att väcka lillasyster när hon ska upp till skolan. Helt från ingenstans kom det en prutt ;) haha

Blir det bravader ikväll då Naa-neen? Och vi MÅSTE sova hemma denna helgen för jag ska faktiskt jobba imorgon kväll :/ haha sist vi sa att vi skulle sova hemma gick det inte så himla bra men ändå vi får göra vårt bästa denna gången.

Och Martin vad är det du vill egentligen? Börjar få en känsla av att du bara vill mess up my brain och det gillas inte alls så sluta upp med det :@ Säg vad det är du vill och få det överstökat.

Vem hade tänkt bli min kavaljer på min och Nathalies bal??


Happy thoughts

Otränad?

Hjälpte min kära moster att slänga massa skit från hennes trädgård igår. Det KÄNNS idag kan jag säga haha och om en halvtimme kommer hon och hämtar mig för att vi ska köra o slänga ännu ett släp med skräp :( Efter det ska jag även till tandläkaren.. Wee?! haha njee inte direkt men det måste ju göras det också. Sen blir det nog fan hem till bingen.

Igår var jag på tivoli med Idalisa =) Skoj faktiskt. Sen kom Nathalie och Annette också. Gillar dem här onsdagsträffarna. Nästa onsdag kör vi igen. Men då spelar Bobby Jane så då blir det even better =) ROOOCK OOON!

Tydligen ska man ut på fredag efter jobb också :P Spännande o se hur den kvällen utspelas.. Nathalie och jag får nog kissa på toaringen lite :D

Börja om?

Om man ska gå vidare kan det väl hjälpa att måla om lite? Jag funderar starkt på att måla om mitt rum hemma hos pappsen. Jag tror inte jag kommer flytta det närmaste året direkt så det kan väl vara en plan?! Ja, det är de nog. Vet exakt vilken färg jag vill ha och allt =)

Åh, och en ny garderob hade varit det absolut bästa :)

Har inget vettigt att skriva men uppdaterar man inte får man en fiskkrok i kinden av folk :( Och så kan vi ju inte ha det.


Toodels


I love farts

Oboy vilken kväll! Hej vi är 20 får vi komma in på cardinal 25, tack?

Fick vi ju och jag gjorde såklart den mest klassiska entren som finns.. Snubblar in genom entren förbi vakten haha palla det :P Inte nog med det jag trillade nästan ner för trappan när vi skulle hem också. Tur att Mackan gick framför och stoppade fallet ;) haha jag kommer fan vara känd på alla hbgs klubbar snart om jag ska fortsätta på det här viset :)

Toppen kväll igår iallefall, mycket dans, skratt och sådant. Kebab med hem och även någon av grannarnas "sydsvenskan" OPPS! ;)

Lilla Lajnenen vaknar runt nio-tio på morgnen och hör att Naaa-neen och Markus ligger och pratar, tjoff och jag är uppe som ett skott för att prata om allt och inget. Mest inget egentligen. Men Johan bara sover jämt och ligga och prata med mig själv funkar ju inte nejnejnej. Dem gillar mig ändå =)

"Nathalie, måste du trängas med röven"

"Nathalie vi måste åka hem så jag kan äta chips,dippa och fisa lite"


Lets twist again

Kan knappt bärga mig. Om några timmar sitter jag hemma hos Naaa-neen och dricker Khalua, sminkar mig, lyssnar på piff&puff m.m sedan drivear Cian oss till Johans place där vi ska starta med att berätta för grabbarna om hur kvällen ska se ut. Börjar med lite Fia med hutt så vi kan värma upp lite inför twister.
Det kommer bli så trevligt att visa hela min härlighet under spelets gång eftersom jag ska ha klänning på mig "Gööör".

haha när ja tänker på vad Naaa-neen ska ha på sig så tänker jag på Ross i vänner hahaha. Förhoppningsvis går de bättre för dig =)

Det var de.

Toodels

To the highway

we thought.. Nejdå, istället yrar man runder bland industriområde, "Lund city", m.m.. Och innan det kan man ju ta och köra in på en buss väg och möta 2 gående poliser "vink vink" :)

Ja.. det tog ju sin lilla tid att ta sig hem från Malmö. Hur tha hell lyckas man?!

Fick inköpt två klänningar iaf. Ganska så nöjd nu i efterhand.

Imorgon blir det twister, bugg, slaska tryne, fia med hutt och mycket mer förhoppningsvis. Men jag tror vi skippar nagellacksmålandet denna gången, Taaack! Och INGET mediterande. Lite lustiga, halvspydiga kommentarer istället kanske ? :) Haha. Lilleman, är du vaaakeeen? :)

Blir nog en runda till Dk sen :)

Hejsvejs

RSS 2.0