Bobby Jane is the shit

http://hd.se/noje/2009/02/25/bobby-jane-snackade-sig-till-final/


ROCK ON!

Bobby Jane

Igår så åkte jag hem till Nathalie och käka och koka kaffe för vi skulle ta oss varsin khalua drink, jag, nathalie och mysan. För att sedan åka till Tivoli och kolla när Marcus och hans band (Bobby Jane) spela. As JÄVla bra! Ännu bättre var det när Annette kasta upp ett par trosor mot scenen och dem fastna på mic stativet precis framför Marcus. hahaha så jävla bra!

Det blev några ölar där sen ville vi inte riktigt hem än så vi gick till Crom och höjde volymen till "max" sen dansa vi och drack ännu mer öl tills Zarah kom dit och plocka upp oss vid tolv. Onsdags mys helt enkelt.

just det, vi fick ju stanna 5311 gånger också på vägen hem för en viss fjant åt kött som tydligen inte var bra för hennes klena kropp haha.

äe, nu ska jag snart bege mig ut på promenad med två inte så lugna schäffrar.. Good luck till mig.

toodels


vem?

Vem läser mig blogg?

whats going on?

Nu sitter man hos Blixten och myser med min nya bästa vän, Bamse. Vi har det så bra han och jag. Vi pratar om allt. Han är en riktigt bra lyssnare och man får alltid så positiva svar. Säger jag tex: Bamse, jag har en påfågel på huvudet så shake:ar han på gumpen och slickar mig i ansiktet. Det är ju inte helt fel : )

Nells valpar har växt till sig en massa iaf. Längtar tills dem fula ynglen börja springa runt DÅ är dem söta :) 

En liten uppdatering bara så de inte blir något gnäll :P





"Man kan inte ha något ihop med sin KK men kan man bli KK med någon man haft ihop det med ?   

blogg

Usch, vilken deprimerande blogg. Det här får vi ändra på :) Ska hämta mina sista grejer i hyllinge idag, ÄNTLIGEN! Sen blir det hem och få bort alla jädrans bilder på väggarna som bara får mig att tänka bakåt för så kan vi inte ha det. Nu tänker vi framåt. Åminstonde några minuter iaf hehe. 

Han är borta och ute ur mitt liv! Nu börjar vi om på ny kula. Det behöver inte vara något negativt att ligga på "botten" eller att börja om det är säkerligen något kanon bra. Så nu kör vi!!

Vaför skriver jag "vi" hela tiden? Hmm. JAG JAG JAG JAG!

Det kommer bli en fantastisk sommar med många skratt, fester & semestrar WOHOO!

Party super duper glada Lina is back in the game. Dem senaste helgerna har varit sjukt roliga så här fortsätter JAG!
 I like it!

Zarah,
  nästa gång är det får tur att rocka tillsammans. Det var ju längesen nu och jag saknar dig. Vi har alltid kul när vi umgås ju.

Toooodels

Glömde Bamse

Förhoppningsvis ska man hämta sina sista saker i Hyllinge idag. Så skönt om det blir gjort så jag kan mova on for reeeeal and for goood!!!! Bye bye you fucker.

Har varit hos Blixten typ hela veckan så en av dagarna var vi ute o röga sen gick vi in och fortsatte kolla på filmen vi satt igång. sen hörde man något ljud sen hör man Bamse skälla som fan haha hon glömde han ute :P stackaren. voff voff.

En resa till Norbotten kanske ? eller Spanien :) Något av det blir det. haha kyla eller värme? hahaha hmm! Måste mina nära o kära bo så lång borta? Fast det är väl bra egentligen så kommer jag bort från allt mög här :)

Aja, party imorgon! WOHOOOO!

I wish i could turn back time

Jag vill inte för något ha tillbaka honom. Han såra mig så sjukt mycket. Det kommer jag aldrig att glömma eller förlåta honom för. Men det enda jag kan tänka på är hur mycket jag saknar HONOM, som han var från början av vår tid tillsammans. Allt vi har och allt vi har gjort tillsammans. Alla skratt och allt bra. Jag tänker inte mycket på det dåliga som hände under vårt förhållande för jag älskar honom så himla mycket att jag inte kan sluta tänka på allt det fina.
Vad jag saknar allra mest just nu är våra kramar. När vi kramades fanns det inget annat i hela världen som kunde förstöras. Så underbar känsla i heela kroppen. FAN vad jag vill ha tillbaka allt som det var från början. Jag vill vara så kär igen, känna mig så varm och älskad som då :(

Jag hoppas han mår dåligt och ångrar vad han gjort, att han önskar han kunde vrida tillbaka tiden och få allt dumt han gjort mot mig ogjort. Han skulle aldrig någonsin erkänna en sån sak. Men jag vill tro att han känner så innerst inne.

Jag tror inte att någon kan bete sig på det viset utan att må dåligt åtminstonde i efterhand.

Allt är iaf åt helvete så tack för det Martin. Skolan åker åt helvete, jag är förstörd.


Undrar om jag kan resa mig upp helt efter vad du gjort mig..


"Jag är vacker, jag är snäll, jag förtjänar bättre, jag är bra, jag är jag"


Botten är nådd

Mm.. då fick man en otrogen idiot på halsen. Trodde jag inte ens o honom men men. Lätt lurad man är. Fattar inte varför jag blir så ledsen när det han gjorde var så svinigt. jag borde bli förbannad och kunna gå vidare utan problem.  FAN säger jag! Så jävla fittigt!!!!!!! aaaaaaaaaaaarh!

Han kommer få problem. . . nästan NÄSTAN synd om honom haha. pffft.


 



"Jag borde drogat henne så hon blev kär i mig"

RSS 2.0